Orient BK

Orient går efter guldet!

Written 19 November 2023, 22:48

- særlige præstationer:

- 12/11-23 - Newcommers Challenge - Guldpokal











Manageren Pede er nu vendt tilbage efter en lang sygdomsperiode, Manageren der sidst fik sikret Orient BK's topplaceringer på VIFA ranglisten, 27'ende pladsen blev det til.

Nu er han vendt stærkt tilbage, de første 3 sæsoner gik godt, Orient fik sikret sig de 2 første guldpokaler i ligaen. Der er sat et fornuftigt A-hold og et dygtigt U-hold på banen. A-holdet fik tilmed sikret sig den 1'ste Newcommers Challenge guldpokal i klubbens historie! - Manifique!!

Der bliver spurgt meget ind til Oreint BK's fremtid og til dette udtaler manageren;

Pede udtaler; "Det bliver svært at nå til tops, et par af de gamle stærke klubber er vendt tilbage og feltet virker tungt i år, klubben satser på en stærk fremgang i løbet af foråret 24, men som sagt er modstanden stor og de øverste divisioner er pakekt med gode klubber. Jeg forbereder et nyt stærkt ungdomshold som forhåbentligt kan matche toppen"

Det var alt Manageren havde at udtale til Nyhedsbureauet.


19/11-2023


Kort Interview fra Manageren

Det er nu blevet Juleaftens dag, Orient BK og Orient BK Youth har haft nogle eminente sæsoner her i December måned og har nu kvalificeret sig til 2 div (A-Hold) og 1 div (U-Hold) så udover 2 flotte sølvpokaler i høje ligaer til pokal skabene, så kommer klubben til at hive nogle hårdt trængte midler hjem de næste par uger og forhåbentligt kan Orient BK cementere sig fast i 2 div med A-holdet og blive liggende der i et stykke tid.

Alt er klar til det nye år, 3 dygtige hold er på plads, der er styr på personalet og alting går som smurt i maskinrummet i klubben. Så nu går klubben en masse pokaler og præstationer i møde og forhåbentligt en kæmpe økonomisk fremgang!

Skrevet den 24/12-23

Comments