Abrikode FC

Great success!

Written 10 December 2017, 15:21

”I kan ikke slå os ihjel, I kan ikke slå os ihjel, I kan ikke slå os ihjel, vi er en del af jer selv!”

Således gjaldede sangen på Bjørnehulen Stadion længe efter sæsonen sidste kamp mod Maise FC var blevet fløjtet af. Nedsunket i en form for trancelignede sejrsrus nægtede de trofaste fans at stoppe hyldesten af de lokale helte fra Abrikode FC. Årsagen: overlevelse i 4. division, der mod alle forventninger blev sikret i sidste spillerunde.

Det har været en hård, lærerig og nervepirrende sæson for Abrikode FC. Sæsonen har budt på mange nederlag men også tætte kampe mod hold, der på papiret burde være os overlegne. Efter en dårlig sæsonstart præsterede holdet en fantastisk flot slutspurt, der altså sikrede endnu en sæson i 4. division. Hurra, hurra, hurra!
Blandt andet bød de sidste par kampe på en sejr i det 90. minut mod Momentum hjemme i Bjørnehulen, samt en sejrsstime på tre sejre der rundede sæsonen af. Overlevelsen blev garanteret efter en overlegen præstation mod Maise FC, der skubbede Kirederf FC ned på den ubarmhjertige 13. plads. Det kan vi godt være stolte af.

Vi kan altså konstatere at det bliver til endnu en sæson i 4. division, hvilket langt overstiger forventingerne, da man inden sæsonens start havde regnet med en hurtig returbillet til 5. division.

”Det har jo været en sæson, hvor vi fik en meget svær start med mange nederlag. Men når vi ser tilbage på det, så synes jeg vi kommer utroligt flot igen mod slutningen af sæsonen med flere flotte resultater og en episk slutspurt. Så vi har helt sikkert lært en masse og på den lange bane er det nogle værdifulde oplevelser vi kan tage med os, og forhåbentligt bider vi os nu fast i divisionen. Vi ser frem til flere tætte opgør mod Momentum, som det altid er en fornøjelse at konkurrere med på trods af at de er nogle usympatiske røvhuller. Nu skal jeg fandme være stiv” siger topscoreren Sandy Roelants.

Og den slovakiske midtbaneslider Otto Boleslav Rigler erklærer sig enig og tilføjer: ”Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená. Dôvodom použitia Abrikode FC je fakt, že má viacmenej normálne rozloženie písmen, takže oproti použitiu sa obsah vypĺňanej oblasti na stránke viac podobá na skutočný text. Mnohé balíky publikačného editorov stránok už používajú ako predvolený výplňový text a keď dáte na internete vyhľadávať, Momentum objavíte mnoho webových stránok v rannom štádiu ich vzniku. V minulých rokoch sa objavilo mnoho verzií tohto textu, niekedy náhodou, niekedy úmyselne.”

Forhåbningen er nu, at Abrikode FC kan bide sig fast i 4. division og på længere sigt lege med i topstriden. Og med en trup der er i konstant forbedring plus et par velovervejede indkøb, virker dette ikke som en urealistisk målsætning.

Comments

Mangina 10 December 2017, 15:29
Gennemført! Tillykke til Abrikode FC!

Manager i Abrikode FC 10 December 2017, 15:51
Tak homie, stærk 6. plads i øvrigt.
Næste sæson bliver et blodbad.

Mangina 10 December 2017, 17:25
Ja jeg tror på den. Nye nedrykkere og bekendte oprykkere.
Momentum kommer højere denne gang.