FirkløverFC

Året der gik 2022

Written 4 January 2023, 14:24

Hej alle managers. smiley

Så vil jeg også prøve at skrive en Året der gik meddelelse. smiley
Vman har for mig altid været en hyggeting, som der ikke blev holdt så meget styr på, jeg handlede som jeg lystede, og det var meget ukoordineret.
Det skulle der gøres noget ved! Så i Januar 2022 valgte jeg at samle en trup, som jeg håbede på kunne blive topspillere, og så skulle truppen spilles igennem.

Den tidligste opdatering i 2022 jeg kunne finde viser følgende fra 2. Februar 2022:
Totale inkøbspriser - 1.019 mia.
Credits på balancen - 94 mio.
Total på - 1.113 mia.

Siden den dag er der virkelig kommet fart i sagerne hos FirkløverFC, jeg anede ikke hvor meget det ville koste at spille en sådan trup igennem, så jeg måtte hellere satse hårdt på handel, og få bygget en solid økonomi op, der kan klare tabet fra sådan en trup, hvis man spiller den igennem til omkring 31 års alderen.

I starten af sommerferien udbyggede jeg seniorstadionet til maksimal kapacitet - 120.000 sæder. En udgift på 238 mio credits.

Herefter er truppen stille og roligt blevet bedre, og det blev da også en ungdomstrup der totalt dominerede scenen den sidste måneds tid, hvor spillerne var 23 år gamle.
I alt kan den nuværende seniortrup prale med 3 doubles, 2 triples og 2 quadruples inden de rykkede op som seniortrup. Hvor de nu spiller i Premier League.
Med en gns. alder på 27 år er FirkløverFC fast inventar i top 6 i PL, men vil nu forsøge at stikke næsen helt til tops, indenfor den næste måneds tid.

Derfor er der også blevet hentet yderligere forstærkninger i form af Enrique Revelino, der kom tilbage til klubben, for at give en ekstra rotationsspiller på midtbanen, så de yngre gutter ikke løber sig selv ihjel. smiley

Målet for 2023 er at høste så man pokaler som muligt med den nuværende trup, og så ville det da være prikken over I'et med en seniorquad også, nu hvor truppen har samlet 2 af ungdomsversionen. smiley

Alt i alt et godt år, hvor specielt økonomien virkelig har fået et fremryk.
Der er pt. indkøbspriser for ca. 1.75 mia credits, samt 210 på balancen, og med stadionopgraderingen i sommerferien betyder det en økonomisk fremgang på rundt regnet 1.085 mia siden 2. Februar 2022. - LANGT over forventet.

Godt nytår til jer alle! smiley

Comments

Kasper 5 January 2023, 12:16
Satme flot! (Y)