Ursus FC

Halvejs igennem

Written 7 February 2018, 21:45

Det er ikke til at tro at Momentum er placeret som nummer 1 i 4 division efter en halv sæson. Helt fantastisk.

Vi havde udset hold i rækken, som vi troede ville blive et problem for top 2 placeringen, men indtil nu har ingen kunnet konkurrere.

Vi er stolte af Abrikode FC, som formår at holde den stabil i midten her i 4 division.

Vi har skabt et hold, fra ingenting, til forhåbentligt at rykke op 2 gange på 2 uger. KUN fordi vores manager er så forpulet aktiv på markedet!


Vi satser stærkt på at fortsætte de stærke handler, for at kunne bevare den gennemsnitlige spillervurdering, hvilket kræver en del tid.
Men det har jeg heldigvis masser af.

Uden at lyde arrogant, har vi naturligvis i klubben frygtet endnu en oprykning til 3 division. Vi kan potentielt miste en stor del af vores fans, da vi pludselig bliver underhunde, vi skal konstant bevare en standard for Momentums talenter, vi skal være aktive på markedet, betale træneren og fodre hunden.

Hellere være konge i et lorterige, end lort i et kongerige, sagde min far engang.

Hvis vi nedrykker fra 3 division igen, samme sæson som vi er rykket op, vil vi kæmpe for en 3. - 4. plads i hver sæson i division 4. indtil vi føler at holdet matcher standarderne i 3 division.

Mange tak.

- Mangina

PS: Vi Vil gerne byde velkommen til vores nye unge FV som skal træne i Momentum indtil højere værdi rammes. Første landsholdsspiller i Momentum!

Comments