Ursus FC

Fremragende sæson

Written 10 December 2017, 16:53

Hvilken uge
Hvilket talent
Hvilket sammenhold
Hvilken placering

Vi er i Momentum stolte af at have rykket op i 4 division og i samme uge, få en 6. plads. Det er ikke første gang at Momentum har bevæget sig rundt i 4 division, men det er første gang at vi har sluttet sæsonen så højt.

Vi har tjent rigtig mange penge i denne sæson, vi har opgraderet vores stadion mange gange, vi har fået nyt blod og vi har banket modstandere, som var langt overlegne i samlet spillervurdering.
Dette må betyde at vi gør et eller andet korrekt taktisk.

Vi har f.eks. kun sejret over Danish Airclub i denne sæson, der har ikke været et enkelt nederlag at finde, imod så flot et hold. Om det er pga. startende udskiftningsspillere eller om det er fordi at Danish Airclubs trænerstab har besluttet at spille afslappet vides ikke.
Måske er Momentum bare bedre.

Vi begynder i denne uge på en ny strategi.
Vi vil forsøge at udskifte enkelte gamle spillere, med yngre spillere i start/midt tyverne, som vi ønsker at træne og som vi tror kan komme langt på vores hold.
Vi ønsker mere sammenhold, og det kræver at spillerne bliver i længere tid, end et par sæsoner, for efter at gå på pension.
Det kan være at vores samlede spillervurdering vil falde en smule, men det skal alle vores supportere ikke tage sig af. For der vil gå ganske kort tid, før deres spillervurdering er oppe og matche de ældre spilleres, men samtidig har flere sæsoner til at træne og spille for Momentum.

Vores spillere har været ualmindeligt trætte i denne sæson, og det har været en hård kamp at holde arbejdsmoralen oppe. Men alle spillerne gjorde det simpelthen så flot.

Keeper Jannik Trillinggård, som vi købte fra Pls Ik Tyr dengang han var et talent, stiger også i egenskaber og spillervurdering, og vi er glade for at have så ung en spiller, som kom til klubben som ung og uerfaren, men som vi nu ser et stort potentiale hos.

Derudover har klubben investeret i en træner, som skal stå for alle ungdoms- og bænkspilleres fremtidige træninger.
Da vi har enorme indtægtskilder i forbindelse med stadion udvidelse og en forøgelse af medlemmer i supportgruppen, syntes vi at det var på tide at anskaffe os en ungdoms træner, så vores unge spillere kan få den bedst mulige fremtid.



Udover at være stolte over en 6 plads i 4 Division, er vi også utroligt stolte af Abrikode FC!
Vi planlagde jo det sidste nederlag, så Abrikode FC fortsat kunne lege med i 4. division.
Men Iron Fist er en snu ræv. Mon ikke at han får stablet et hold på benene, som kan nå endnu længere op i rækken.

Vi ønsker også at velkomme Awesomeneset til 4 Division!
Vi ser frem til at bokse med dig!

Vi glæder os til næste sæson, vi glæder os til præmiepengene i denne sæson, vi glæder os til at købe 100 nye spillere og vi er spændte på hvad fremtiden bringer.

- Mangina

Comments