Karate Cookies

Andreas Pochettino reagerer på rygter

Written 9 May 2023, 15:41

Der har i den seneste uge været skrevet og sagt meget i medierne om Andreas Pochettinos indblanding i den forsvundne manager OPruttenO fra FC MitteJylland United. Rygterne går på, at efter den store ydmygelse på 8-0 skulle Andreas Pochettino og OPruttenO været havnet i et salgsmål på Den Kække Gris, Andreas Pochettino tager stor afstand fra rygterne og håber OPruttenO snart bliver fundet igen, sådan han kan komme tilbage til det tekniske felt for FC MitteJylland United.

Andreas Pochettino udtaler sig følgende om hans oplevelse om den forsvundne OPruttenO. "Ja vi lige nede på Den Kække Gris efter derbyet og få en lille øl, men vi var ikke i noget slagsmål. Som jeg husker det tog OPruttenO tidligt hjem for at scoute transfermarkedet og revurdere sit 4-3-3 system. Jeg valgte selv at tage på zwei efter øllen på Den Kække Gris. Der var lidt dårlig stemning da jeg luftede ideen om et 5-3-2 system for at lukke blødningen i forsvaret, men OPruttenO mente det ikke kunne komme på tale."

Både Karate Cookies og Andreas Pochettino håber OPruttenO snart bliver fundet, da det vil være et stort tab for den portugisiske liga at skulle sige farvel til en træner, der arbejder hårdt med at udvikle nye spillere.

Comments