Cobham Football Club

Pressemøde

Written 9 December 2015, 20:55

Så er dagen endelig kommet til vores længe ventede pressemøde. Vi har dog flyttet det til idag af sikkerhedsmæssige årsager da vi fik en terrortrussel fra en anonymus gruppe.
Men som de fleste nok allerede har lagt mærke til så har vi jo ændret vores klubnavn til Holstebro VSTGN. Vi har også fået lavet et flot logo, som er designet så det ikke bare minder om andre man har set før og så har vi lavet en lille detalje , i form af kransen rundt om logoet. Vi har også fået lavet et banner, hvorpå både vores navn og logo er, men vi har prøvet på at holde en rød tråd igennem det hele.
Og med alt dette finurlige udstyr følger sevlfølgelig også nogle meget specifikke og ambitiøse målsætninger og krav som må opfyldes. Vi har en målsætning om at vi skal være med i den absolutte top om relativ kort tid, men for at vi kan nå det mål har vi også et krav som må opfyldes før vi bare kan komme igang, og det er at stadionet skal udvides yderligere så det ender med at kunne rumme hele 20.000 tilskuere(pretty big, huh).
Og så til noget lidt andet vi ved at vi har lovet en stjernespiller længe og det har også ligget lige rundt om hjørnet at der lige pludselig kunne dumpe en spiller ned. Og nu er handlen så faldet på plads, jeg vil nu annoncere og gøre det officielt at vi har købt Adunbi Ejiro, som skal styrke holdet på alle tænkelige måder, for han er en stor spiller rigtig stor på alle måder og så er han sort!!!

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup

Comments

10 December 2015, 09:10
Dejligt med en sort spiller. Det vil jeg nyde i fulde drag, men du ved godt hvor han kommer fra HERNING!!!
VIS SES I HERNING
Mvh
overhovedet i AC A Hansen
Andreas Hansen

JT 10 December 2015, 10:16
Han er nu fra Afrika, og jeg scoutede ham selv da han løb fra en løve samtidig med at han driblede med en bold og lige pludselig sagde det bare "Ronaldo chop for The win" og så lå løven ellers og græd efter han lige havde mere eller mindre bollet den i numsen ved at lave tunnel på den.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup

10 December 2015, 10:21
Det kan godt passe, men det skete nu i HERNING ZOO!!!
Som sagt VI SES I HERNING !!!
Mvh
Overhovedet i AC A Hansen
Andreas Hansen

JT 10 December 2015, 10:27
Nej det var dog ikke i Herning, det var en gang jeg var på safari i Nigeria og så så jeg ham, spottede ham, iagttagede ham og så slo jeg til jeg stormede hen til ham, tog min taske frem, pakkede ham ned i den og tog med det samme hjem og pakkede ham først ud igen på træningsbanen.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup

10 December 2015, 10:31
Nemlig du pakkede ham ud i HERNING !!!
Hvor han blev trænet op til det niveau han er i dag.
VI SES I HERNING
Mvh
Overhovedet i AC A Hansen
Andreas Hansen

10 December 2015, 10:33
Det er altid fornøjeligt med sådanne historier fra det virkelige liv. Det er fantastisk hvordan man kan scoute et talent der bare siger spar 2. Især historier fra den anden del af verden er virkelig noget for sig selv.
Forza!
Mvh. Andreas Aalund - NAL

PS. vil i øvrigt gøre opmærksom på et større pressemøde senere idag i lokalerne nær ved purple park.

JT 10 December 2015, 10:35
Nej jeg pakkede ham ud på Holstebtos vestegn og jeg havde ikke trænet ham overhovedet han blev pakket ud på det niveau han har nu.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup

JT 10 December 2015, 10:39
Ja det er jo en fantastisk historie fra dejlige, nedtrykte, underernærede Afrika.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup