Cobham Football Club

Lidt af hvert

Written 7 December 2015, 19:48

Vi har valgt at skrive denne pressemeddelse da vi har nogle små saftige nyheder til fansene.
Vi har valgt at flytte vores pressemøde fra torsdag til onsdag d. 9 December af sikkerhedsmæssige årsager.
Så vil vi også godt gøre opmærksom på at vi har købt tre nye stjerner til holdet, og ja de er lidt oppe i alderen, men på længere sigt vil de dog også kunne bidrage til holdet med en rolle som enten træner eller talentspejder i klubben så i er meget velkomne til at kigge lidt nærmere på Røverkøb 1,2 og 3.
Og så vil vi med stor stolthed fortælle om den 16 årige Ukrainske målmand, Grigoriy Pluzhnyk, som vi købte til 15.000 trænede ham hårdt så han endte med et træningsgennemsnit på omkring 90% og vi fik ham udmærket Talent og idag har vi så solgt den talentfulde knægt videre for intet mindre end Ih du milde 100.000!!!! Så vi har tjent 85.000 på den knægt fantastisk arbejde.
Og det var egentlig mere eller mindre bare det jeg ville fortælle så vi ses vel nok engang igen.

Venlig Hilsen
Den Stolte Bestyrelsesformand Viktor Tandrup

Comments

7 December 2015, 19:54
Skal vi mødes i Herning til en venlig snak... eller mere... ?
Mvh
Overhovedet i AC A Hansen
Andreas Hansen

JT 7 December 2015, 22:18
Jo det kan vi godt og jeg vil foreslå det såkaldte In The Gyde(i anførselstegn vel og mærke) det har jeg hørt meget godt om.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup

9 December 2015, 12:16
Det er da spændende med disse SAFTIGE nyheder. Dem kan vi ikke få nok af! Kunne det evt. lade sig gøre at man kunne blive en del af dette møde møde i det såkaldte "in the gyde". Har læst et utal af gode anmeldelser om dette sted, som må siges at være "Verdens midtpunkt".

Mvh. Den ledende træner i NAL, der snarest vil udsende en pressemeddelse

JT 9 December 2015, 21:40
Jeg må detsværre skuffe dig hvis du tror det er et møde vi ska til, for for at være helt ærlig så skal vi "bolle i Herning" hvis du forstår sån en lille en.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup