Cobham Football Club

De mørke sider viser sig

Written 30 November 2015, 00:30

Lige en opdatering til alle de fans som hen på aftenen har kunne følge nervøst med i hvad der foregik rundt om VSTGN Stadiona.
Lige her midt i de gode tider er vi blevet ramt af en lidt uheldig retssag. Den omhandler Cristopher Toledo og Fred Burndred som tidligere på dagen skiftede til PUKKI en mindre samarbejdsklub. Men handlen med Fred Burndred gik desværre ikke helt efter reglerne, så vi har fået en bøde på 32.000 og er blevet udelukket fra alt handel de næste 7 dage.
Lidt en trist måde at slutte dagen af på efter vi har holdt guld og oprykningsfest hele dagen men sådan er det nu.

Venlig Hilsen
Den Mildest Talt Chokerede Bestyrelsesformand Viktor Tandrup

Comments

1 December 2015, 14:22
Ja... Man leger ikke med ilden. Jeg er til dels ked af at høre det, men jeg mener at det er yderst dumt af dig. Det sker ind imellem at tilfældigheder kan ramme uheldigt, men DETTE, det virker yderst usandsynligt. Jeg ønsker dig held og lykke, og håber for dig at myndighederne trækker anklagen tilbage.

Mvh. NAL formand - Andreas Aa

JT 8 December 2015, 23:30
Nej det man bare ikke men det har jeg nu heller ikke gjort, da jeg jo er en yderst behagelig mand, som desuden næsten altid følger loven. Men i dette tilfælde er jeg blevet snydt og det bryder jeg mig ikke om. Så jeg må bare vente og se til de finder mig uskyldig i denne sag, for godt nok har jeg svindlet for mange penge i mit liv men dette vanvid finder jeg mig simpelthen ikke i.

Venlig Hilsen
Viktor Tandrup