Hirtshals B

3. Pressemeddelelse 17/3-20 - Ny træner.

Written 17 March 2020, 11:06

3. Pressemeddelelse 17/3-20 - Ny træner.

Buum! Holdet er købt og sat.
De delmål som hver spiller skulle indholde, blev ikke opfyldt på alle spiller på grund af pris eller udbud. (Se Pressemeddelelse 2).

Det er med stor glæde, at vi i dag kan melde at klubben, har fået ny Cheftræner i klubben, efter en mindre rokade i trænerteamet på grund af sygdom i nærmeste familie. Kegle opstilleren Mark Strudal er fra dags dato forfremmet til cheftræner.

Lidt om Mark Strudal
Tidligere landsholdspiller 9 kampe og 3 mål. Var med til at vinde Confederation Cup 1995 i Saudi Arabien på en finale sejre på 2-0 over Argentina som havde Diego Maradona og Gabriel Batistuta på holdet.
Mark Strudal er en fremragende fodboldkommentator, som han stadig vil vare tag på fri dage.
Mark Strudal høste store roser for sin tilgang som træner for FC Zulu, som han jo faktisk fik til at score et mål på en 11 mandsbane.

Så det er med stor tryghed at, vi lader Mark Strudal tag roret og får sat kursen imod mål og sejre.

Som den kvikke læser nok har set har vi fået nyt logo, efter at have indgået et samarbejde med klubben Fredsk BK samarbejdet har været vigtigt for Hirtshals B, for Fredsk BK har en kompentence som vi som klub ikke har. Så mange tak for det. så mange tak for det.

På røven i 6. Division med 5.000.000 mio. På bogen.
Hvad gør man så? Med nyt trænerteam slår vi koldt vand i blodet for en stund og lader Talentspejderen arbejde for føden, det har allerede kastet et 15 årige Talent af sig som snitter 175 xp på nuværende tidspunkt.

En analyse af 1. Holdet er under udarbejdes som komme i en kommende pressemeddelelse.

Comments