Spillermarkedet går amok!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 23. maj 2017, 10:57

Efter vi lancerede Ombalanceringen for omkring en uge siden, har vi sat årsrekord på antallet af gennemførte spillerhandler.

Søndag den 21. maj blev der gennemført 3.337 auktioner.

Her tæller vi udelukkende gennemførte auktioner mellem spillets managers, som resulterer i at en spiller skifter fra en klub til en anden - så fri transfer, fyringer, bot-klubber osv. tæller ikke med.

Vi har i over et år logget det daglige antal gennemførte auktioner, og i den tid har der aldrig været så mange auktioner på en enkelt dag.

image

Flere aktive klubber.

Og mere godt nyt: I løbet af den sidste uge er over 1.200 gamle klubber vendt tilbage for at tjekke Ombalanceringen ud, og der kommer forhåbentligt endnu flere i den næste tid.

Velkommen tilbage! :)

...og hvis du kender nogen, som førhen har spillet Virtual Manager, så hør dem lige, om det ikke er på tide at vende stærkt tilbage.

Opfølgning og crew-dag.

På lørdag har jeg inviteret Virtual Managers frivillige crew til crew-dag på Freeways kontor i Viborg.

I den forbindelse vil vi blandt andet følge op på de første erfaringer med Ombalanceringen, og diskutere om der er ting, der trænger til justering.

Det er selvfølgelig alt for tidligt at foretage store ændringer, men det vil stadig være nyttigt at få identificeret hvilke ting, vi skal holde øje med i den næste tid.