Nye crew-værktøjer

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 4. juli 2014, 16:22

Crew-værktøjer

Vi arbejder løbende på at gøre crew-arbejdet mere effektivt, og sørge for at alle får hurtigt svar, når de henvender sig til support.

Defor har vi i dag lagt en ny håndfuld crew-værktøjer op. Disse nye værktøjer giver vores supportere og andre crew-medlemmer nyttig information om klubberne til hjælp i supportsager - samlet på et enkelt sted - og giver dem bedre mulighed for at diskutere og samarbejde omkring sager.

Det er også blevet muligt for crewet at kontakte en klub, ved direkte at åbne en supportsag. På den måde behøver crewet ikke længere at bruge postsystemet, når de har behov for at kontakte en klub. Al kontakt mellem crew og klubberne, vil således foregå gennem supportsystemet, og dermed vil gamle sager og samtaler ikke gå tabt, hvis et crewmedlem stopper.

Billigere stadionpriser på vej

Som nævnt tidligere, er vi i gang med at se på stadion-priserne. En del af de højere stadion-niveauer vil blive væsentligt billigere, for at undgå at man kommer til at sidde fast i en situation, hvor det ikke længere kan betale sig at udvide.

Jeg har pt. ikke en dato på hvornår pris-nedsættelserne bliver implementeret. Når det sker, vil alle de klubber, som har købt stadionelementer til en dyrere pris, automatisk få refunderet differencen, så hvis du har brug for flere pladser her og nu, behøver du ikke at vente.

God weekend!