Vi varmer op til VM 2014

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 23. maj 2014, 14:42

VM 2014

image

Du har måske ikke hørt det, men VM er faktisk lige om hjørnet. "VM i hvad?", spørger du måske - i fodbold, selvfølgelig! :D I den anledning skal der selvfølgelig ske noget specielt her på Virtualmanager.

På søndag d. 25. åbner vi vores VM 2014 forum, hvor der bliver rig mulighed for at diskutere alt om VM. Når forummet åbner vil det dukke op i toppen af listen.

VM-konkurrence

På søndag skyder vi også en VM-konkurrence i gang, med præmier i form af Vman-licens og klip til vinderne.

Konkurrencen vil blive afviklet i VM-forummet af vores admin Bårdur i samarbejde med crewet.

Nye regler implementeret

Som nævnt tidligere har vi nu fået udarbejdet vores nye regelsæt på 2 sprog og integreret med vores crew-værktøjer.

Det nye regelsæt er udarbejdet sammen med vores frivillige crew, og som noget nyt er alle spillets regler nu samlet på eet sted. Det er således meget nemmere at finde f.eks regler omkring forum, logo/banner, klub- og manager-navne end før.

Du kan finde regelsættet her.

Mindre ændringer

Vi har også haft tid til en række mindre ændringer siden sidst. F.eks fik vi gjort kål på en bug som gjorde at visse managers pludselig ikke kunne afspille kampe. Vi har også tilføjet klubnavn i notifikationerne og spillerbud, så du altid ved hvem, der sender dig bud, også selvom de trækker dem tilbage igen.

Derudover har vi implementeret en række mindre crew-features, som gerne skulle hjælpe til at gøre deres arbejde mere effektivt.

Næste uge

I næste uge er der som bekendt helligdag, så vi vil kun være på kontoret mandag til onsdag. Der vil sandsynligvis komme en kort opdatering her i bloggen på onsdag.